Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός

Σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους. Στον αγιασμό παρευρέθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά να γίνουν καλοί μαθητές και καλοί άνθρωποι,  καθώς και η Σχολική Σύμβουλος 3ης Περιφέρειας Ν. Βοιωτίας κ. Άννα Ζουγανέλη.
Οι δάσκαλοι του 3ου Δ.Σ. Θήβας καλωσόρισαν τους μαθητές στο σχολείο και τους ευχήθηκαν να περάσουν μια σχολική χρονιά δημιουργική, ευχάριστη, γεμάτη υγεία και προκοπή.



Αγιασμοί σε σχολεία της Θήβας από LAMIASTARGR









Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τίτλος: Διημερίδα: «Διαθεματικές- Συνεργατικές δράσεις μέσα και έξω από την τάξη»

Άνω θρώσκω
Στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας διημερίδα με τίτλο «Διαθεματικές- Συνεργατικές δράσεις μέσα και έξω από την τάξη».
Τη διημερίδα διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Βοιωτίας κ. Ζουγανέλη Άννα σε συνεργασία με την υπεύθυνη  Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Αλεξία Παπακώστα.
Το σχολείο μας συμμετείχε στις εργασίες της διημερίδας με τρία εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Συγκεκριμένα η κ. Πιτούλη και η κ. Λώλου (Α΄ τάξη) παρουσίασαν το πρόγραμμα "Το κάτι άλλο", η κ. Κουτράκη (Γ΄ τάξη) το πρόγραμμα  "Περιπέτεια στην Τερηδονούπολη" και η κ. Στεργιαροπούλου το πρόγραμμα "Ανω θρώσκω".
Συνολικά παρουσιάστηκαν είκοσι προγράμματα από δασκάλους των σχολείων της 3ης Περιφέρειας και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να μοιραστούν ιδέες και καλές πρακτικές που θα τους βοηθήσουν στο εκπαιδευτικό τους έργο.


Περιπέτεια στην Τερηδονούπολη

Το κάτι άλλο