Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Γράμμα προς τους γονείς



Θήβα, 19/10/2012






Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος, κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013, στο πλαίσιο της συνεργασίας των σχολείων με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας η Δράση 6 με τίτλο «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης».
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου με δυνατότητα για ομαδικές και ατομικές συναντήσεις. Για το σκοπό αυτό, κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα βρίσκεται στο σχολείο η ψυχολόγος Ιωάννα Σκυλίτση. Τα θέματα για τα οποία μπορείτε να απευθύνεστε στην ψυχολόγο αφορούν δυσκολίες στη μάθηση και τη σχολική ζωή των παιδιών, ανησυχίες σας γύρω από τη συμπεριφορά και το μεγάλωμά τους και ζητήματα συνεργασίας με το σχολείο.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με την ψυχολόγο στο τηλέφωνο του σχολείου 22620 29340 κάθε Τρίτη τις ώρες 9:00-10:00 ώστε να κλείσουν ραντεβού στο συμβουλευτικό σταθμό που θα λειτουργεί κάθε Τρίτη 14:00-16:00 εντός του σχολικού χώρου.
Ελπίζουμε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα θα συμβάλει στην επικοινωνία, τη βελτίωση των σχέσεων και την προσωπική εξέλιξη τόσο των παιδιών όσο και όλων μας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες.



Με εκτίμηση



Η διευθύντρια του σχολείου                                   Η ψυχολόγος

                                                                                                                                            
Χρυσούλα Κολέσια                                        Ιωάννα Σκυλίτση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου