Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση φιλαναγνωσίας

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δ.Σ. Θήβας εκδήλωση με προσκεκλημένο τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Η εκδήλωση είχε ως θέμα το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα "Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ποτέ αχινό!".
Εκτός από τους μαθητές του 4ου δημοτικού που τραγούδησαν το τραγούδι του τριγωνοψαρούλη,  συμμετείχαν το 3ο δημοτικό με θεατρική αφήγηση, το 5ο  με την κατασκευή του αχινού και το 2ο και το 6ο με το παιχνίδι ψαρόσφαιρο. Ο συγγραφέας, στο τέλος, έπαιξε με τα παιδιά αλλά και...  με τους γονείς!
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και ένα βίντεο με την αφήγηση ενός άλλου πολύ γνωστού παραμυθιού του Βαγγέλη Ηλιόπουλου ¨Τριγωνοψαρούλης εναντίον Μεγάλου Καρχαρία".


Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ποτέ αχινό!

  Ο Τριγωνοψαρούλης είναι ένα διαφορετικό ψαράκι από τα άλλα. Όλα τα ψάρια τον αγαπούν γιατί είναι γενναίος και σοφός, συμπαραστέκεται και βοηθά όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά οι δυνατοί του βυθού θέλουν να τον εξοντώσουν. Το μικρό αδύναμο ψαράκι πρέπει να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Μέγα Καρχαρία. Όπλα του η αγάπη και η φιλία. Ποιος θα νικήσει; Η σοφία ή η δύναμη;


                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου